Puteti returna produsele achizitionate din magazinul nostru online in termen de 14 zile calendaristice de la data comenzii, in conditiile legii (Ordonanta de urgenta nr. 34/2014) si conform termenilor si conditiilor magazinului To Wear Today.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent, fara a fi deteriorate si cu toate elementele prezente (etichete, instructiuni de folosire, elemente de identificare). Nu se accepta produsele ce prezinta semne de utilizare (urme, miros, rupturi, talpa tocita, piele zgariata/uzata, cute de purtare, etc).

Va rugam sa folositi ambalaj de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul transportului.

Taxele de transport revin in sarcina clientului.

Contravaloarea produsului returnat se va vira in maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea acestuia intr-un cont bancar. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

Produsele realizate pe baza de comanda nu se returneaza.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In functie de comportamentul clientului ne rezervam dreptul de a selecta clientela.

FORMULAR DE RETRAGERE DIN CONTRACT

Către Lathelier Store SRL, Strada Fainari nr 45 sector 2, Bucuresti, office@toweartoday.ro, 0759104923, va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul de vanzare:

Retur

Va rugam sa introduceti codul IBAN, impreuna cu numele si prenumele titularului de cont.

Pentru schimbarea produsului/produselor, va rugam sa le mentionati pe cele dorite mai jos.

In baza cererii dumneavoastra de retragere din contract Lathelier Store SRL va trimite un curier la adresa mentionata pentru a ridica coletul cu produsul/produsele pe care doriti sa le returnati cu toate informatiile necesare preluarii.

Va rugam sa le ambalati asemanator primirii, astfel incat sa fie protejate pe parcursul transportului.

Va multumim!